Badjas borduren: begin er zelf niet aan…

Badjas bordurenPersoonlijke cadeaus zijn origineel. Ik hou er zelf persoonlijk niet van als ik voor de zoveelste weer een bon krijg voor mijn verjaardag, die ik dan helaas vergeet binnen de geldigheidstermijn te gebruiken. Waar ik nadien natuurlijk spijt van heb dat ik niet eerder de data heb gecheckt tot wanneer de bon geldig bleek.

Als ik op zoek ga naar het perfecte cadeau voor een verjaardag of iets anders, probeer ik steeds origineel te zijn. En als het ook nog even kan , iets persoonlijk ook. Zo had ik het idee voor de verjaardag van een goede vriend om op zoek te gaan naar iets origineel en iets persoonlijk voor hem alleen.

Ik had het idee opgevat om een badjas te kopen en daar zijn naam te laten op borduren. Ik wist dat hij laatst vertelde over zijn versleten badjas en dat hij eens een nieuwe moest kopen. Laat ons zeggen dat ik onmiddellijk de hint begreep en had de badjas al volledig zelf geborduurd .

Een badjas borduren met zijn naam voor zijn verjaardag was in mijn ogen het perfecte cadeau. Het perfecte cadeau zat in mijn hoofd. Ik zou de badjas borduren met zijn naam. Van nature ben ik nogal redelijk creatief en ik dacht dat ik dit ook wel even zou doen. Laat ons zeggen dat ik het geprobeerd heb van een badjas borduren. Ik had een borduursetje gekocht maar ik had geen flauw idee hoe je daaraan begint. Ik was al gestart met de filmpjes van youtube, maar ik begreep al snel dat je vooral veel tijd, geduld en kennis nodig hebt om even te borduren.

Waarom zou je zelf een badjas borduren als iemand anders het veel beter kan?

Google is steeds mijn beste vriend geweest, misschien iets minder toen ik ziek was. Op één, twee, drie had ik het perfecte cadeau, in de perfecte kleur en met zijn naam erop. Ik ben blij dat ik sommige dingen beter aan andere mensen overlaat zoals een badjas borduren, als je nog nooit geborduurd hebt. Een webshop die gespecialiseerd is in het personaliseren van cadeaus en vooral in borduren, waarom zou ik dit even testen. Waarom zou je zelf een badjas borduren als iemand anders het veel beter kan? Mijn vriend was zo gelukkig met zijn nieuwe badjas en ik was blij dat ik er niet aan begonnen was.