Bedrukte zwangerschapsboeken

Bedrukte zwangerschapsboeken

 

Zo bijzonder om zwanger te zijn! Tijdens een zwangerschap gebeurt er enorm veel. Het is echt magisch dat er een kleintje in je buik groeit. Ook dat je voor eens en altijd verandert in een moeder is een mijlpaal in je leven. Natuurlijk verandert er veel in je lichaam, dit is prima vast te leggen in een zwangerschapsboek. Veel vrouwen houden een zwangerschapsdagboek bij. Je kunt deze dagboeken kant en klaar bij de boekwinkel kopen en vervolgens invullen. Wist je dat je ook een volledig gepersonaliseerd zwangerschapsboek kunt laten bedrukken? Het boek wordt zo een uniek aandenken aan jouw bijzondere zwangerschap.

 

Wat staat er in een bedrukt zwangerschapsboek?

In een bedrukt zwangerschapsboek kun je per dag en per week vastleggen wat er gebeurt. Er staan ook vele interessante weetjes in. Wist je bijvoorbeeld dat een foetus vanaf 12 weken kan gapen? En dat je kleintje vanaf de negentiende week de hik kan hebben? Vanaf de 22ste week van je zwangerschap begint het kleintje te horen. Het ideale moment dus om je partner aan te sporen om te gaan kletsen tegen je buik! Verder staan er leuke vragen en checklists in het boek. Er is genoeg ruimte zodat jij bijzonderheden over je zwangerschap kunt vastleggen. Denk aan de eerste echo foto’s en plaatjes van jouw veranderende en steeds dikker wordende buik. Er bestaan online programma’s waarin je makkelijk digitaal je foto’s kunt uploaden. Vervolgens kun je ze dan ook nog bewerken. Je kunt de foto’s bijsnijden, er een filtertje overheen gooien of ze voorzien van een mooie rand. Door speciaal zo’n boek te laten maken over de meest bijzondere tijd van je leven, ben je verzekerd van een unieke herinnering!

 

Een origineel, persoonlijk cadeau!

Een bedrukt zwangerschapsboek is niet alleen leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Misschien krijg je wel een prachtig bedrukt boek van je moeder, je zus of je vriendin als kraamcadeautje. Het is ook een prima cadeau voor een babyshower. Het is sowieso een origineel cadeau. De luierpakjes en slabbetjes zijn natuurlijk vrij standaard. Mocht je het niet krijgen, dan kun je er natuurlijk makkelijk zelf een bestellen of deze site nonchalant opnoemen. Een bedrukt zwangerschapsboek fungeert naast dagboek en fotoalbum ook nog eens tot een prachtig persoonlijk naslagwerk over de meest bijzondere periode in je leven. Dierbare herinneringen worden voor altijd bewaard met zo’n bedrukt zwangerschapsboek.